Welldays Nordic Affiliateprogram

100 kr

Welldays är ett livsstilföretag med uppdraget att hjälpa och inspirera människor att må bättre genom högkvalitativa kosttillskott och värdefull information inom våra tre fokusområden – kost, träning och mindfulness.

Game Changer är svensktillverkad av bästa råvaror och i en fabrik med högsta möjliga certifiering. Som publisher får du möjlighet att erbjuda dina besökare 50 % rabatt och en CPO om SEK 100 vilket vi kan erbjuda då vi är övertygade om att de kunder ni genererar till oss kommer stanna kvar hos oss länge.

Sugen på ökad Energi, Prestation, Koncentration, Mental fokus, Välbefinnande, Minskad trötthet och ökat Immunförsvar?

Majoriteten av människor får inte i sig den dagliga rekommendationen av de viktigaste vitaminerna och mineralerna. Det innebär att vi i onödan blir trötta, hamnar i formsvackor och underpresterar.

Känner du dig också less på detta och vill få till en förändring?

I så fall har vi en bra hjälp på vägen – multiprodukten GAME CHANGER. Game Changer är en unik multiprodukt som utöver de viktigaste vitaminerna och mineralerna innehåller Grönt te, Q10 och svartpapper. Kort och gott, det mesta kroppen behöver och lite därtill.

Två kapslar om dagen räcker för att ta hand om det rekommenderade dagliga intaget av vitaminer och mineraler och bidrar bland annat till ökad koncentration, minskad trötthet, ökad mental prestationsförmåga, att behålla ett väl fungerande immunsystem och mycket mer.

Smidigt va?

Game Changer tillverkas hos den svenska producenten Carls-Bergh Pharma. Fabriken står under kontroll av Svenska Läkemedelsverket och all produktion sker enligt GMP. Såväl råvaror som färdiga produkter kontrolleras i eget laboratorium, men Carls-Bergh Pharma anlitar även extern expertis.

Vår producent är även certifierade enligt Svensk Egenvårds branschriktlinje ”Säkra kosttillskott till konsument”. Certifieringen är ett bevis för att vi följer de lagar och regler som gäller för tillverkning av kosttillskott, att vi arbetar på rätt sätt och att våra produkter är säkra. Carls-Bergh Pharma var det första producerande företaget att certifieras enligt Svensk Egenvårds kriterier för kosttillskott

Welldays Nordic er en del av Double.net Affiliate Network, et av de største nordiske affiliate-nettverk. Bli en utgiver i dag og få adgang til Welldays Nordic og hundrevis av andre affiliateprogrammer.

Bli medlem nå