Vitaminbutiken KENKOU Affiliateprogram

5%

Vi säljer ett av Sveriges bredaste sortiment av hälsokost på nätet. Bland våra Lamberts hälsokostprodukter hittar du alltifrån: vitaminer, mineraler, kosttillskott, aminosyror, örter, proteinpulver & gainers till special framtagna tillskott för specifika näringsändamål.

Vår online hälsokostbutik strävar att alltid ha högsta kvalitén på våra vitamin & mineral tillskott & andra kosttillskott produkter. Kunder kan även ringa och fråga vår hälsorådgivare som kan ge bra tips efter individuella behov. Många av de kosttillskott och hälsokostprodukter vi säljer hittar man oftast inte i en vanlig hälsokostaffär.

Vitaminbutiken Kenkou säljer även en unik forskningsbaserad kosttillskott produkt mot aknebesvär som heter Ecnaclyn. Ecnaclyn innehåller mjölkproteinet laktoferrin. Detta näringsämne består av ett bioaktivt protein komplex som i flera oberoende studier visat sig ha unika egenskaper som bidrar till att befrämja hudens hälsa. För alla som har problem med finnar, oljig hy eller känslan av oren hy är detta en revolutionerande nyhet. Det finns äntligen något som fungerar! De egenskaper som bidrar till effekten av minskad akne är att laktoferrin är antiinflammatoriskt, påverkar immunförsvaret, minskar triglycerider och produktionen av talg, har antioxidantisk effekt samt är bakteriehämmande och bakteriedödande. Eftersom vi haft så goda resultat med detta näringsämne har vi 100% nöjdhetsgaranti på denna produkt. Alla som köper den och inte blir nöjda får pengarna tillbaka. Vi har ett stort utbud av roliga lockande banners och flash annonser för denna produkt.

Använd gärna rabattkod när du marknadsför oss!
Rabattkod: omega3 ger SPECIALERBJUDANDE.
Fram till den 30 April 2012 kan ni erbjuda alla era besökare/läsare en rabatt kod som ger dem Gratis Omega 3 kapslar (60st värde 189 kr) med valfri beställning, samt 20% prova-på-rabatt på hela deras sortiment. Detta unika erbjudande får ni gärna skriva om på er blogg eller nyhetsbrev för att locka läsare att handla. Vitaminbutiken har ett stort utbud av snygga banners för denna kampanj som ni kan välja ifrån.

Vi betalar bra provision på alla våra produkter och lyssnar gärna på dig ifall du har frågor om våra kampanjer.

Hälsningar,
Vitaminbutiken KENKOU

Vitaminbutiken KENKOU er en del av Double.net Affiliate Network, et av de største nordiske affiliate-nettverk. Bli en utgiver i dag og få adgang til Vitaminbutiken KENKOU og hundrevis av andre affiliateprogrammer.

Bli medlem nå