Sir James Affiliateprogram

0 kr
15% - 20%

OM OSS
Sir James AB startade sin verksamhet i december 2013 och har sedan dess haft en snabb tillväxt och blivit omskrivna i några av sveriges största modebloggar och flertalet tidningar som exempelvis Nöjesguiden. Vi säljer produkter varje dag och har en konvertering på drygt 2% och en hög snittorder på grund av våra exklusiva produkter. Det innebär att vi kan erbjuda riktigt bra klickpriser och provision.

SORTIMENT
Vårt fokus är accessoarer för män. Kläder finns det andra som är bättre på. Vi är bäst på accessoarer. Vi säljer klockor, armband, näsdukar, slipsar, flugor, bälten, manschettknappar, herrväskor och mycket mer. Vi har också en produktfeed som vi uppmuntrar till att använda för att visa upp våra snygga produkter.

VARUMÄRKEN
Amanda Christensen, Tiger of Sweden, Daniel Wellington, P.A.P, Nic & Mel, Ljung, John Henric, Dako, Komono, LeSpecs, Happy Beads, Happy Socks, Kiel James Patrick, Sten, Marshall Headphones, Urbanears, Echo Design och Nick Cabana.

AFFÄRSIDÉ
Vårt fokus är att leverera det absolut bästa sortimentet och den absolut bästa kundservicen inom vår nisch. Vi behöver inte delta i priskrig, vi utlovar inte det lägsta priset. Vi utlovar högkvalitativa produkter från bra varumärken, vi levererar snabbt och våra kunder är med och bestämmer över vårt sortiment.

OSLAGBAR KUNDTJÄNST
Kundtjänst är det viktigaste för oss. Oavsett om kunden handlar för 50kr eller 5000kr så vill vi ge den bästa möjliga kundupplevelse. Vi har telefonsupport alla vardagar och svarar på mail långt in på kvällen och under helger.
Vid speciella tillfällen har vi personligen åkt ut och levererat produkter när 1 dags leveranstid varit för lång tid för kunden. Vi gör det lilla extra för att ta hand om våra kunder och vi värderar dem väldigt högt.

Sir James er en del av Double.net Affiliate Network, et av de største nordiske affiliate-nettverk. Bli en utgiver i dag og få adgang til Sir James og hundrevis av andre affiliateprogrammer.

Bli medlem nå

Produktkilde

Sir James tilbyr en kilde med 1311-produkter,