Leasy Affiliate Program

1 100 kr

På L'EASY är det "helt enkelt". Vi erbjuder lån på upp till 50.000 till en ränta på 9,9%, och kunderna bestämmer återbetalningstiden. Pengarna sätts in direkt på kundens konto och vi frågar inte om vad pengarna är till för.

L'EASY erbjuder varaktiga konsumtionsvaror - främst vitvaror, TV / DVD / Surround, digitalkameror , datorer och mobiltelefoner. Produkter kan beställas via vår webbshop på www.leasy.se eller på telefon där vi är redo att hjälpa våra kunder med råd och vägledning.

"Helt enkelt" betyder också att vi, naturligtvis, levererar och installerar produkterna, så att kunderna inte behöver tänka på hemtransport och tröttsamma inställningar. På L'EASY väljer kunden själv hur man betalar: Kontantbetalning eller finansiering.

Fördelar som partner
Partners är en del av ett stort program i de tre länderna. Programmet är optimerat under de senaste sex åren och vi arbetar ständigt med att göra det ännu bättre. Exempelvis höjde vi utlåningsgränsen till 50.000 och introducerade en mobil webbplats. Därför åtnjuter våra partners bland annat följande fördelar:

- Hög konverteringsfrekvens även bland mobilanvändare
- Stor och växande lead-volym
- Pågående optimering av kreativa material
- Regelbundet nya produkterbjudanden

Leasy is a part of the Double.net Affiliate Network, one of the largest nordic affiliate networks. Become a publisher today and get access to Leasy and hundreds of other affiliate programs.

Join now