Mattconcept Affiliate-program

8%

MattConcept.se startade år 2009.

Vår ambition är att erbjuda våra kunder kvalitetsmattor från kända designhus i Norden. Genom att erbjuda de största varumärkena samlat på en sida gör vi det lite lättare för dig som kund att hitta just din matta. Vår affärsidé är att genom hög service, säkerhet och stor kunskap inom mattbranschen kunna erbjuda alla våra kunder högkvalitativa och vackert designade mattor i en överskådlig och kundvänligt E-butik.

MattConcept.se tillhandahåller trendiga ryamattor,plastmattor, runda mattor, barnmattor, badrumsmattor och designade mattor i en mängd olika färger, mönster och format. Vi levererar mattor från Kateha, Design House Stockholm, Axeco, Horredsmattan, Etol, Himla och Skandilock mfl.

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder ett stort och noga utvalt sortiment av mattor och andra textila produkter som får- och koskinn, handdukar och sittsäckar.

Välkommen till Din Mattbutik på Nätet!

Mattconcept er en del af Double.nets partnernetværk, et af de største nordiske partnernetværk Bliv en udgiver i dag og få adgang til Mattconcept og hundredvis af andre affiliate programs.

Tilmeld dig nu